16 Temmuz 2017 Pazar

istanbul web tasarim sirketi

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak şehrinizde bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın önemliliğini aktaracağım.

istanbul web tasarim sirketi firmasından hizmet almak niye önemli?

Birçok şahıs yada firma kendi şehrinde fiyatların biraz daha fazla olmasından dolayı farklı şehirlerdeki web site yapan ajanslarla anlaşarak hizmet alıyorlar. Çok büyük firmalar hariç bu adım kötü şekilde sonuçlanabiliyor.

Örneğin biz şehrimizdeki müşterilerimizin talep etmesi halinde bürolarında veya işyerlerinde ziyaret edip sözleşme ve anlaşma aşamasını başlatıyoruz. Lakin farklı şehirlerden alacağınız hizmetlerde bu seçenek söz konusu olmayabiliyor.

istanbul web tasarim sirketi firmalarından hizmet alırken nelere dikkat edilmeli?

Firmanın şehrinizde bulunması size aşırı bir güven vermesin. Tanınmamış veya çok küçük çaplı bir ajans ise istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz. Bu gibi bir durumda aldığınız web sitesi hizmeti size faydadan çok zarar sağlayacaktır. Kaliteli web dizayn tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım firmaları ile anlaşmanız iş görmeyen bir web tasarımına tonlarca para harcamanıza neden olabilir.


 istanbul web tasarim sirketi veya başka bir şehirdeki web dizayn şirketi olsun anlaşmanızı kayıt altına alın ve iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki makalemiz olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı makalemizde özel web sitesi tasarımı yaptırırken nelere önem göstermemiz gerektiğini detaylı bir şekilde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli kişiler tarafından yapılması gereken maliyeti yüksek olan hizmetlerdir. Kaliteli web diyazn yaptırarak yıllarca bu site üzerinden işlerinizi yürütebilirsiniz. Ancak maliyeti düşürüp, kaliteden ödün verdiğiniz web tasarım hizmeti size ne takipçi kazandırır nede prestij.

Kaynak: istanbul web tasarim sirketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder